Skip to main content

Izrada sajtova i internet prodavnica

Kompletno rešenje za izradu web sajtova i internet prodavnica. Organizacija, idejno rešenje, prikupljanje materjala, izrada, obuka, marketing.

Cilj nam je da sajt koji napravimo zaista bude koristan, pregledan i jednostavan, da Vam pomogne u budućem poslovanju i omogući rast Vaše firme.

startup gfa4516883 1920 1 e1675622149531

Izrada sajtova

Profesionalna izrada sajtova sa fokusom na moderan dizajn, prilagođenost mobilnim uredjajima, i praćenje Google smernica. Unikatan sajt prilagođen potrebama Vaših kupaca.

Saznajte više

Izrada internet prodavnica

Izrada web prodavnice za prodaju proizvoda, usluga, pretplata… Detaljan prikaz proizvoda, kategorizacija, napredna pretraga i filtriranje proizvoda, intuitivni proces dodavanja proizvoda u korpu i poručivanja

Saznajte više
ecommerce gc6bd41f39 1280 e1675621911819
digital marketing gaf7688639 1280 e1675621963676

SEO optimizacija

Optimizacija sajta i internet prodavnica za pretraživače. SEO optimizacija na sajtu, link building, praćenje pozicije Vašeg sajta na Googlu, kao i praćenje analiza konkurencije.

Saznajte više

Održavanje sajtova

Održavanje funkcionalnosti sajtova, ažuriranje sistema i programa koji se koriste. Briga o brzini i bezbednosti sajta. Pro aktivan pristup. Redovni izveštaji o stanju vašeg sajta i predlozi za unapređenje.

Saznajte više
web design g276cb052c 1280 e1675622040851

Spremni ste da započnemo konsultacije?

Želimo da Vam izrada sajta bude prijatno iskustvo

Razumevanje

Potrudićemo sa da što bolje razumemo Vas, Vaše klijente i kupce, i način na koji Vaš posao funkcioniše, da bi sajt bio pravi odraz Vaše firme.

Odgovornost

Želimo da osetite razliku i zadovoljstvo u odnosu na saranju s ljudima s kojima ne možete da se dogovorite, i koji dogovor ne poštuju.

Tačnost

Poštujemo rokove. Tačka. Refundiramo kompletan iznos avansa, a naš ugovor sadrži i penale za nepoštovanje dogovorenog roka.

Komunikacija

Na žalost, nismo bezgrešni, ali smo spremni da se potrudimo. Sigurni smo da se svaka prepreka može rešiti dobrom komunikacijom.

Na sajtu imam 12.000 artikala, i cene i detalji bar nekih od proizvoda menjaju se skoro svakodnevno. Sa IT Expertom nove cene dobavljača su učitane na moj sajt istog dana, što mi je od velike važnosti.

Radiša Boškovićhttps://trend-cosmetics.co.rs/

Već duži niz godina saradjujemo sa Goranom i njegovom firmom, i bukvalno svaki zahtev smo uspešno realizovali, maltene istog dana. Popravka, prepravka, prilagodjavanje sajta novim uslovima u vreme korone, svaki put sve odrađeno bez prolema i trzavica

Aleksandra Jeremićfruttoperffeto.rs

Imam više od 5 prodajnih sajtova, i zaista mi je bilo potrebno da problemi, do kojih pre ili kasnije mora da dodje, budu rešeni bez mog angažovanja i gubljenja vremena. Sa IT Expertom sam to postigao. Prijavim problem i znam da će biti rešen.

Sloba

Najčešće postavljana pitanja

Da li Vam je zaita potreban website?

Prvo što ljudi urade kada ih nešto zanima je da upale svoj telefon i potraže to na Googlu. Zbog toga čak i male, lokalne firme moraju na internetu predstaviti svoje proizvode i usluge.

Pomoću web sajta doćićete do novih klijenata, povećati obim prodaje, povećati domet Vašeg posla pa ćete svoje prodizvode umesto u svom gradu, moći da prodajete u čitavoj zemlji, čak i inostranstvu.

Takođe, pomoćićete i postojećim klijentima i stalnim mušterijama da budu u toku sa ponudom, cenama, promocijama.

Najbolje od svega – izrada sajtova ili internet prodavnicu je neuporedivo jednostavnije i povoljnije nego što Vam možda deluje.

Kako možemo da Vam pomognemo da unapredite poslovanje?

Bez obzira u kojoj ste fazi online poslovanja – možemo da Vam pomognemo.

Ako tek počinjete, vodićemo Vas kroz čitav proces i gledati da Vam on bude što bezbolniji, a da usput naučite što više tehnika koje će Vam biti potrebne u radu.

Ako već imate sajt, po potrebi možemo odraditi doterivanje ili redizjn sajta.

Kada smo se uverili da sve izgleda kako treba na red dolazi promocija, oglašavanje sajta i traženje puta do novih kupaca.

Šta mi je potrebno da bih započeo proces izrade?

Ne postoji ništa što Vam je neophodno, jer sve što nemate – možemo odraditi. Ako već imate deo materijala za sajt: logo, tekstove, fotogradije, iskoristićemo ih.

Nudimo Vam pomoć pri pripremi materijala za sajt, a ako nemate vremena ili mogućnosti, kompletan materijal možemo kreirati sami.

Koliko novca mi je potrebno?

Zavisi  od toga šta želite da napravimo. U svakom slučaju, novac uložen u razvoj internet poslovanja višestruko se vraća, a čak i najmanje sitnice koje se mogu odraditi sa minimalnim budžetima – mogu značajno promeniti obim prodaje.

Javite nam se, dajte nam šansu, i odradićemo bar nešto korisno za Vas!

Da li je potrebno da se vidimo pre početka rada

Preko 60% poslova smo završili, a da se pritom nismo uživo videli sa klijentom. Tako da odgovor je NE, nije potrebno. Međutim apsolutno je neophodno da obavimo dobar razgovor i konsultacije da bismo znali u kom pravcu da krenemo. Takođe, važno je da sve vreme rada budemo u kontaktu da sajt bio što bolje optimizovan za Vaše potrebe.

Potrebne su Vam dodatne informacije?

Kopiranje nije dozvoljeno